Als verhuurder kunnen wij nu nog meer kwaliteit leveren aan onze huurders

“Ook al is het officieel geen nutsvoorziening, we verwachten allemaal dat je internetverbinding thuis goed is geregeld. Net zoals we dat zijn gewend met gas, water en licht. Daarom laten wij GlasDraad glasvezel aanleggen in al onze woningen in Oldambt. Zo kunnen we met een eenmalige investering de digitale infrastructuur in onze woningen verbeteren. In deze tijden van corona hebben we immers gemerkt hoe belangrijk dat is.”

 

Verantwoordelijkheid
“Of je nu een woning bezit of huurt, voor bewoners is de situatie hetzelfde: je wilt de beschikking hebben over goed internet. Zeker als je met meerdere mensen in één huis woont. Voor onze huurders kunnen wij nu die verantwoordelijkheid nemen. Zie het als een stukje extra kwaliteit dat je als pandeigenaar kunt leveren. Over een paar jaar is glasvezel waarschijnlijk heel normaal en deze kans komt nu voorbij in Oldambt.”

 

Geweldige stap

“Een glasvezelnetwerk zou voor de gemeente Oldambt een geweldige stap zijn. Internet speelt een steeds grotere rol in ons leven. Denk aan scholen die online lesgeven, of ziekenhuizen die zorg op afstand aanbieden. Dan wil je toch dat alles in huis goed werkt? En daarbij wordt ook ons prachtige buitengebied met glasvezel aantrekkelijker om te wonen én te werken. Laten we daar samen voor gaan.”

 

Laura Broekhuizen
Directeur-bestuurder van Woonstichting Groninger Huis.